labels

tekst

2016

Januari
04 - Start Project Westfries Cultureel Netwerk in opdracht van de gemeente Medemblik. Start Project Westfries Cultureel Netwerk in opdracht van de gemeente Medemblik. Afronding uiterlijk 30 april 2016 met de publicatie van een Uitvoeringsplan 2017-2020.
Uitvoering: ASOM/Giep Hagoort.

Februari
08 - Expertmeeting Westfries Cultureel Netwerk,
Raadshuis Enkhuizen. Welkom door Joset Fit, wethouder Medemblik. Met medewerking van Astrid Vrolijk-De Mooij, Stadklamer Zwolle, en Erik Uitenbogaard, Via Traiectum, Cartesius Museum. Moderatie: Giep Hagoort (ASOM).
18 - Open Consultatie Cultuureducatie West Friesland, De Blauwe Schuit te Hoorn, door Nelly van der Geest, HKU, moderatie: Giep Hagoort (ASOM).
26 - Cartesius Podium Utrecht: Harm van den Heiligenberg (provincie Utrecht) over creative labs en de interventies door kunstenaars. In samenwerking met Cartesius Museum, ucooperate.eu, ASOM en de 16X ateliers.

Maart
14 - Lezing Lunchprogramma:
Beyond Cultural Entrepreneurship, door Giep Hagoort, oud hoogleraar UU/HKU, School voor Kunst en Economie HKU
18 - Zutphen als samenwerkgemeente.
Rondetafel met actieve Zutphenaren die de plaatselijke samenwerkingsbiotoop in beeld brengen. Speciale gast: wethouder Coby Pennings, onder andere voor stadsontwikkeling en duurzaamheid. Inleiding: Giep Hagoort, trekker ucooperate.eu. Gastvrouw en mede-initiatiefnemer: Ireen, Los, coördinator Stadswerkplaats. www.stadswerkplaats-zutphen.nl

April
11/12, 18/19 - Linc Lab over partnerschappen in een stedelijke context.
Hoe gaan samenwerkingsverbanden om met hun stedelijke omgeving? Met medewerking van Nelly van der Geest (HKU) en Giep Hagoort (ASOM)
16 - Ontbijtsessie IETM over Cultural Governance door Giep Hagoort.
Organisatie: Nederlands Theater Festival www.tf.nl
30 - ASOM-publicatie Westfries Cultureel Netwerk
In opdracht van zes Westfriese gemeenten heeft Giep Hagoort/ASOM met steun van Erik Uitenbogaard/Via Traiectum een Uitvoeringsplan Westfries Cultureel Netwerk 2017-2020 opgesteld. Het plan voorziet in voorzieningen op het gebied van cultuur, bibliotheekwerk en cultuureducatie. Klik hier voor een pdf van het rapport en de populaire versie.

Mei
17 - Atanasessie over Cultureel ondernemerschap en samenwerking,
programma Crash Course, met medewerking van Giep Hagoort www.binoq.nl

Juni - 23/23 Miniseminar Creative Cooperation in samenwerking met ERTNAM.EU. Met medewerking van: Peter Westenberg, Rene Kooyman, Harm van den Heligenberg, Erik Uitenbogaard, Nelly van der Geest, Thera Jonker, Annick Schramme, Johan Kolsteeg, Davey Schreurs, Vera de Jong, Gerardo Neugovsen, Astrid Vrolijk- De Mooij, Astrid Elburg, Paul van Amerom, Karel Janssen, Maureen Baas. Redactie en productie: Giep Hagoort en Betty Kriekaard (ERTNAM.EU)

September
3 - Ontmoetingsdag Oog in Al en AZC bewoners.

De Utrechtse wijk Oog in Al / Utrecht West herbergt 400 vluchtelingen uit verschillende conflictgebieden. Vijftig vrijwilligers uit de wijk en de AZC-lokaties organiseren gezamenlijk een ontmoetingsdag met een maaltijd en een sport- en spelprogramma. Lokatie: Park Oog in Al. ASOM ondersteunt deze speciale ontmoeting. Zie ook www.facebook.com/mijnwijkjouwwijkutrechtwest.

boek
27 - Presentatie van het boek COOPERATE The Creative Normal

In COOPERATE doet een zeventiental schrijvers verslag van hun activiteiten op het gebied van coöperatieve werkvormen. De presentatie van dit ASOM-boek vindt plaats in de monumentale Werkspoorkathedraal te Utrecht. Gastheer is het Cartesius Museum. COOPERATE is samengesteld door Giep Hagoort, geredigeerd door Rene Kooyman en vormgegeven door Erik Uitenbogaard. Mail via het redactieformulier van ASOM bij interesse in dit boek. In samenwerking met ERTNAM, ucooperate.eu, Uitgeverij Eburon (tevens besteladres voor niet ASOM-relaties: www.eburon.nl).

November
17/19 - Keynote and workshops on cultural entrepreneurship and creative cooperation.
Presentation of COOPERATE The Creative Normal By Giep Hagoort. Lasalle College of the Arts, Singapore

December
2/3 - Presentation of COOPERATE The Creative Normal
Elia Conference, Florence


Archief:

open programma 2019
open programma 2018
open programma 2017
open programma 2016
open programma 2015
open programma 2014
open programma 2013
open programma 2012
open programma 2011
open programma 2010
open programma 2009
open programma 2008

  Voor meer informatie:

   

vuurpijl